Cautare

16654 de rezultate pentru "detalii despre accidentul drajna" (4.02 secunde)
13 intrebari esentiale dupa tragedie Jurnalistul Radu Tudor a facut publice 13 intrebari pe care le considera "esentiale" dupa accidentul de avion care a avut loc luni si in urma caruia doua persoane au decedat.
De exemplu, stresul poate duce la cresterea tensiunii arteriale, care este un factor de risc major pentru accidentul vascular cerebral. ... Si aici este vorba, in principal, despre dieta, activitatea fizica, consumul de bauturi alcoolice, fumatul, consumul de droguri, etc.
Pe baza localizarii unui telefon mobil, procurorii au reusit sa-l gaseasca pe adevaratul criminal Dupa accidentul aviatic in care a decedat celebrul pilot roman Adrian Iovan, se tot discuta despre localizarea care se poate realiza prin intermediul telefoanelor mobile.
Atunci cand vine vorba despre lumea paranormalului, niciun fenomen nu este chiar atat de straniu. ... Accidentul s-a produs in 2008 si au murit 25 de persoane.
Sunt cifre care vorbesc de la sine despre starea precara si lipsa de viitor a Romaniei in actuala situatie. ... Accidentul aviatic din Muntii Apuseni este o dovada a inexistentei statului.
-Accidentul a fost anuntat la 112 in jurul orei 16.20. ... Pentru moment nu se stie exact cate persoane se aflau la bordul respectivei aeronave, dar potrivit reporterntv.ro, ar fi vorba despre patru oameni- pilotul, copilotul, un medic si o asistenta.
Cand tensiunea arteriala este in mod constant 140/90 mmHg vorbim despre hipertensiune arteriala. ... accidentul vascular cerebral, infarct, insuficienta cardiaca sau renala, retinopatie, ateroscleroza, tulburari erectile etc.
- Cele mai severe complicatii ale hipertensiunii sunt accidentul vascular cerebral, infarctul de miocard, insuficienta cardiaca sau renala, ne explica prof. ... Nu se mai poate vorbi despre o varsta minima.
Au iesit astfel la iveala informatii, care mai de care mai nastrusnice, despre subiecte delicate, inclusiv prabusiri OZN, pacte cu extraterestrii si altele asemenea, care ar fi avut loc, de-a lungul anilor, pe teritoriul URSS.
Pana atunci, despre cum functioneaza SMURD erau precizari in legea pompierilor si in alte acte normative. ... Dar sa ne aducem aminte de accidentul din Muntenegru, cu transferul victimelor.
Am citit cu mare atentie puzderia de comentarii primite in legatura cu articolele despre groaznicul accident de simbata spre duminica de la Lebada. ... Ginditi-va, pastrind proportiile bineinteles, la accidentul printesei Diana si al prietenului ei.
se trezesc unii de la tv, taman dupa o relatare despre cum e in Bulgaria, sa spuna ca turistii romani se intorc cu miile de la Nisipurile de Aur pentru ca nu le-au mers la suflet serviciile!
Mare scandal, mare, cand cu accidentul lui Teo Peter, cand americanul a fost facut basma curata de oamenii ambasadei, putandu-se sustrage de la suflatul in fiola, de la ancheta, de la tot.
Welcome to Roxania: BASESCU A TAMPONAT, USOR, SPP-UL Basescu a provocat un accident, sambata, a pupat usor in fund o masina, spre iesirea din Otopeni.
Traian Preoteasa, directorul CFR, a explicat la ce concluzii s-a ajuns dupa ancheta desfasurata in cazul accidentului feroviar din Teleorman.
Sindicatele din CFR au discutat marti cu reprezentatii Ministerului Transporturilor despre accidentul feroviar produs ieri in Teleorman.
Un accident feroviar grav a avut loc sambata seara, in Gara Galati. Potrivit CFR Calatori, primul vagon al garniturii care se forma pentru ruta Galati-Marasesti a fost tamponat la cuplarea locomotivei.
Pentru produse si/sau detalii, consultantii va stau la dispozitie in showroom-urile Exotique. Detalii despre aceste produse: Splaiul Unirii nr.
Sunt pentru prima data la Bucuresti si m-a impresionat acest eveniment pentru ca se desfasoara la Palatul Parlamentului, o cladire facuta de Ceausescu si despre care am aflat mai multe detalii pe wikipedia. ... Mai multe detalii aflati pe site-ul [email protected]
Conducerea PNL s-a intalnit ieri pentru a pune la punct detalii tehnice privind organizarea Congresului extraordinar din 20-21 martie.
google-analytics.com